Motto-ul companiei este Corect-Rapid-Avantajos!

Argintul este mai ieftin decat aurul, dar este totusi considerat un metal pretios. Datorita pretului redus si a cantitarilor produse, argintul este un metal la moda, utilizat la realizarea bijuteriilor artistice, fashion sau casual.

La fel ca si aurul, argintul este prea moale si nu poate fi folosit ca atare in productia de bijuterii. Argintul are tendinta de a se oxida la contactul cu aerul, de aceea se matuieste si se inegreste daca nu este purtat. Din acest motiv, argintul necesita o intretinere intensa pentru a-si pastra luciul initial.

Daca detineti obiecte din argint pe care nu le mai purtati sau care s-au rupt / deteriorat, puteti oricand sa le valorificati in oricare dintre punctele noastre de lucru din zona Militari – Piata Gorjului, Metrou Piata Iancului, zona Nitu Vasile – BIG Berceni Piata Sudului.

Primim in amanet sau cumparam toata gama de bijuterii, atat noi cat si purtate sau deteriorate, sub orice forma:

  • inele, bratari, lanturi, pandante, cercei
  • monede
  • lingouri
  • bucati rupte
  • tacamuri, vesela

Pentru a vinde/amaneta, aveti nevoie doar de buletinul personal si cateva minute in care se va face evaluarea pentru a primi suma corecta de bani. In cazul in care gasiti o oferta mai buna de pret, specificati acest lucru operatorului, pentru a putea reevalua si depasi oferta respectiva.